Stoelmassage

Investeren in gezondheid

Om gezond te blijven is investeren in stressreductie en spierontspanning belangrijk. Stoelmassage is een effectieve methode hiervoor. Wereldwijd wordt stoelmassage met succes toegepast en ingezet als middel ter ondersteuning van een goede gezondheid en ziektepreventie.

We hebben steeds meer te maken met de gevolgen van stress. Toch is er vaak weinig of geen aandacht voor symptomen die wijzen op een te hoge belasting of werkdruk. Denk hierbij aan nek, rug, arm, schouderklachten, stijfheid, spanningshoofdpijn, algemene stress en zelfs burn-out.

Bij veel beroepen, zoals kappers, beeldschermwerkers en muzikanten komen veel repeterende handelingen voor waardoor een spier of spiergroep zwaar wordt belast. De uitgevoerde handelingen vergen vaak weinig inspanning. Daardoor neemt de hartwerking niet toe. De combinatie van (te) veel gebruik van een spier of kleine spiergroep zonder extra toevoer van bloed zorgt ervoor dat de spier verzuurt en een te hoge basistonus aanneemt. Hierdoor kun je spierpijn, krampen en aanverwante klachten krijgen.

 

Stoelmassage in uw bedrijf ›

Kosten stoelmassage ›

Home ›